Наші сервера | Мапа | Онлайн | IP-адрес | Дії | |||||

VIP ©
Рейтинг: 7
Дякую: 1
Нема нічого вічного, і сs 1.6 в тому числі. Все менше залишається серверів, щотижня зникають з онлайну постійні гравці, а нових приходить дуже мало. І з них залишається ще менше через деяких недоадмінів. Справжній шкідник сервера - mashina (asd, leshkazorred, tron, ще купа його ніків). Щоразу коли його вбивають на його думку слабші гравці він спамить в чат "suka, lox , pidor, poc ubil" і тому подібне. Якщо той же гравець вб'є його знову в хід йдуть кіки з причиною "не кемперить, '4ini inet". При чому кік "за кемперство він часто використовує в перших 40
сек раунду .
По правилах, якщо гравець заважає iгровому процесу застосовується
попередження, потім slap, slay, kick, ban.
Таке враження, що там сидить ображена дитина, яку часто принижують однолітки. Тіп просто обзиває і кікає гравців за те що вони його вбивають. При чому, наголошую , це не боти з розкруток, а повністю собі нормальні регулярні відвідувач серверу. Буває декілька кіків за раунд, якщо цей недоадмін не в настрої.
Також серйозним порушеннням важливого правила є самовільний перехід за більш сильну команду, що впливає на баланс гри. За таке на інших серверах знімали права. Адмін mashina регулярно переходить за сильнішу команду, в якій йому грати комфортніше, декілька разів за 1 карту навіть. Так як скіл в нього високий і багато привілеїв (молотов і т.п) це дуже сильно псує баланс грати стає неможливо і гравці просто виходять з сервера
Всі звинувачення які я тут висуваю це мої спостереження за ним, я граю не так часто і впевнений, що ситуація набагато гірша. Якщо потрібно, можу надати докази у вигляді демок, я їх назберігав достатню кількість, але фактично треба було зберегти біля сотні щоб зафіксувати весь той цирк, котрий ця особина витворяє .
Мої слова можуть підтвердити багато постійних гравців.
Ставте плюси в коментарі кому теж не начхати на дружню атмосферу на нашому сервері.
Прошу позбавити даного гравця адміністраторських прав. Попереджень думаю було вже більше ніж достатньо, і ситуація не змінилася зовсім.

♥ Міледі ♥
Рейтинг: 28
Вподобайок: 5
+++
Обиженный любитель поныть в чате.
Буквально позавчера кикнул с сервера Stone Face'a из-за того, что тот его убил))
Сколько бы ники не менял, но его неадекватное поведение его выдаёт.
Шкідник недоадмін mashina, asd, leshkazorred, tron
Дата: 4 час. назад
Автор: Элена
Дата: 22 час. назад
Автор: CLOUZY1
Дата: Вчера в 20:07
Автор: Gerasimov0109
Демо / скриншоты по просьбе админов/игроков
Дата: Позавчера в 22:32
Автор: Class1k
Привілеї "V.I.P" дівчатам безкоштовно!
Дата: 24 августа 2025 г, 02:01