Наші сервера Мапа Онлайн IP-адрес Дії
Проверка Античитом
JackDaniels

Користувач

Рейтинг: 17

Дякую: 3

Вітаю всіх поціновувачів  C.S. 1.6

Розмова піде про нашил "улюблених" чітерків, або підозрюваних на використання заборонених програм.

Зіткнувся з проблемою на серві 91.211.118.22:27015  У- К - Р - А - Ї - Н -А, чую дуже часто :"Демо в групу" і на тому все закінчується.

Проблема полягає в тому, що спіймати опитного чітера дуже важко- для цього треба тижні і навіть місяці. Також багато хто користується довірою інших гравців - мовляв: " Та цей ігрок давно грає, він реально лупашить він не може використовувати чітерських програм". Насправді є відсоток "старожил" які користуються цим моментом.

Моя пропозиція полягає в тому, щоб не "паритись"  переглядом сотні годин демок, "винюхувати" щось, безпідставно звинувачувати когось.., а ввести перевірку, на обовязковій основі (Наголошую - на обовязковій!) античітом. 

Трохи "полазив" по форумах і вичивши багато інформації пропоную використовувати античіт Wargods.

На данному этапі розвитку нашої улюбленої гри - аналогів по якості роботи , по функціональності і "халяви" - немає.

Також Античіт вказує яка саме стороння програма стоїть і що саме головне - він працює незалежно який у вас стоїть CFG та збірка гри.

Повірте це - самий швидкий і надійний спосіб почистити сервер від "Чітерів".

Впевнений - хто не використовує сторонніх програм ( а таких тут більшість (надіюсь)) - будуть 2-ма руками за.

А вам "Любі" чітери  одна порада , якщо головний Адмін запровадить цю практику - "тримайтесь", або вже видаляйте свою криву КС , ставте нормальну і грайте на рівні з усіма.

Посилання на Античіт та використання його залишу тут .

https://www.wargods.ro/wcd/download.php - Античіт

https://www.youtube.com/watch?v=PPQ01X2UiyY - про Античіт і як користуватись

Подякували: Anubiis, OldStulee, Lancaster88
NoOnE

Користувач

Рейтинг: 4

Вподобайок: 0

Я підтримую. Пару раз проходив перевірку (просили на інших серварах). Там навіть історію перевірок вроді зберігає і показує. Це не важко і вже хоч якийсь аргументований доказ. Єдине - перевірку треба проходити зразу коли попросили не виходячи з сервера та CS (на сайті висить попередження: "NOTE: Check the timestamp! The suspect may have closed the CS and restarted it before scanning by WarGods Cheat Defender!!!".  Перевірка займає певний час. За цей час сервер може викинути з гри за займання слота.

Ось для прикладу моя історія перевірок: NoOnE [UA] - Report 2525953 | WarGods Cheat Defender

Відредагував: NoOnE, 28 декабря 2022 г, 11:28
katactrofa1

Користувач

Рейтинг: 23

Вподобайок: 0

NoOnE писал:

Я підтримую. Пару раз проходив перевірку (просили на інших серварах). Там навіть історію перевірок вроді зберігає і показує. Це не важко і вже хоч якийсь аргументований доказ. Єдине - перевірку треба проходити зразу коли попросили не виходячи з сервера та CS (на сайті висить попередження: "NOTE: Check the timestamp! The suspect may have closed the CS and restarted it before scanning by WarGods Cheat Defender!!!".  Перевірка займає певний час. За цей час сервер може викинути з гри за займання слота.

Ось для прикладу моя історія перевірок: NoOnE [UA] - Report 2525953 | WarGods Cheat Defender

Хороша історія)))

Авторизація
Безкоштовний VIP за реєстрацію
Останнє на форумі

Демо / скриншоты по просьбе админов/игроков

Дата: Позавчера в 20:14

Автор: Sho_Shoooo

nataly АВЦА ЙОБАНА

Дата: Позавчера в 15:00

Автор: Kto ya

Чоловічі моделі кс 1.6

Дата: 17 июля 2025 г, 09:21