Наші сервера | Мапа | Онлайн | IP-адрес | Дії | |||||

Користувач
Рейтинг: 17
Дякую: 3
Вітаю всіх поціновувачів C.S. 1.6
Розмова піде про нашил "улюблених" чітерків, або підозрюваних на використання заборонених програм.
Зіткнувся з проблемою на серві 91.211.118.22:27015 У- К - Р - А - Ї - Н -А, чую дуже часто :"Демо в групу" і на тому все закінчується.
Проблема полягає в тому, що спіймати опитного чітера дуже важко- для цього треба тижні і навіть місяці. Також багато хто користується довірою інших гравців - мовляв: " Та цей ігрок давно грає, він реально лупашить він не може використовувати чітерських програм". Насправді є відсоток "старожил" які користуються цим моментом.
Моя пропозиція полягає в тому, щоб не "паритись" переглядом сотні годин демок, "винюхувати" щось, безпідставно звинувачувати когось.., а ввести перевірку, на обовязковій основі (Наголошую - на обовязковій!) античітом.
Трохи "полазив" по форумах і вичивши багато інформації пропоную використовувати античіт Wargods.
На данному этапі розвитку нашої улюбленої гри - аналогів по якості роботи , по функціональності і "халяви" - немає.
Також Античіт вказує яка саме стороння програма стоїть і що саме головне - він працює незалежно який у вас стоїть CFG та збірка гри.
Повірте це - самий швидкий і надійний спосіб почистити сервер від "Чітерів".
Впевнений - хто не використовує сторонніх програм ( а таких тут більшість (надіюсь)) - будуть 2-ма руками за.
А вам "Любі" чітери одна порада , якщо головний Адмін запровадить цю практику - "тримайтесь", або вже видаляйте свою криву КС , ставте нормальну і грайте на рівні з усіма.
Посилання на Античіт та використання його залишу тут .
https://www.wargods.ro/wcd/download.php - Античіт
https://www.youtube.com/watch?v=PPQ01X2UiyY - про Античіт і як користуватись

Користувач
Рейтинг: 4
Вподобайок: 0
Я підтримую. Пару раз проходив перевірку (просили на інших серварах). Там навіть історію перевірок вроді зберігає і показує. Це не важко і вже хоч якийсь аргументований доказ. Єдине - перевірку треба проходити зразу коли попросили не виходячи з сервера та CS (на сайті висить попередження: "NOTE: Check the timestamp! The suspect may have closed the CS and restarted it before scanning by WarGods Cheat Defender!!!". Перевірка займає певний час. За цей час сервер може викинути з гри за займання слота.
Ось для прикладу моя історія перевірок: NoOnE [UA] - Report 2525953 | WarGods Cheat Defender

Користувач
Рейтинг: 23
Вподобайок: 0
NoOnE писал:
Я підтримую. Пару раз проходив перевірку (просили на інших серварах). Там навіть історію перевірок вроді зберігає і показує. Це не важко і вже хоч якийсь аргументований доказ. Єдине - перевірку треба проходити зразу коли попросили не виходячи з сервера та CS (на сайті висить попередження: "NOTE: Check the timestamp! The suspect may have closed the CS and restarted it before scanning by WarGods Cheat Defender!!!". Перевірка займає певний час. За цей час сервер може викинути з гри за займання слота.
Ось для прикладу моя історія перевірок: NoOnE [UA] - Report 2525953 | WarGods Cheat Defender
Хороша історія)))
Демо / скриншоты по просьбе админов/игроков
Дата: Позавчера в 20:14
Автор: Sho_Shoooo
Дата: Позавчера в 15:00
Автор: Kto ya
Дата: 17 июля 2025 г, 09:21
Автор: GREENMASHINE
Дата: 13 июля 2025 г, 22:14
Автор: Panda o_O
Привілеї "V.I.P" дівчатам безкоштовно!
Дата: 1 июля 2025 г, 19:53