Наші сервера | Мапа | Онлайн | IP-адрес | Дії | |||||

Адміністратор ©
Рейтинг: 11
Дякую: 1
Всем привет. Будун продался за 6к шекелей, и забанил меня( Augusta),навреное, просто так, потому что чича сосет хуй, и не выдерживает конкуренции на основной украине с плюшками, но ничего. Будун забанил меня просто, по моментам которые описал чича по моей часовой демке, пересмотрев свою демку, из всех описаных моментов, я чет ничего не нашел, или я не понимаю как мыслит этот заводской..
У кого есть время, пересмотрите моменты в моей демо и напиши отзыв моментов, которые описывает 4I4A:
2:40 - вгадує піджим і грену під ноги і виходить на модельку зразу і це так завжди
3:17 - як так може залетіти пуля,? якщо спрей пуль даже не попав в модельку і при цьому у нього пінг 40
3:32 - на скільки я розумію існує ліва кнопка мишки но він мабудь чекає шо вона сама вистрилить, тим більше ми знаємо що у нього реакція просто суперова
5:30 - ну я хз, де приціл а куди воно летитить
7:28 - смок лежить другого він ніяк не міг бачити, і зверни увагу на те як він чекає угли коли там нікого немає, просто біжить на свіче. но як хтось десь сидить він зразу кидає молік або грену.
9:22 - це ми так заходимо на Б, практично на початку раунду
9:55 - чувак виходить з щепок і він тупо водить, чекає коли спрацює (софт), другий нормальний игрок зробив би постріл, нагадую всі ми знаємо його реакцію, і через 3 секунди в нього стріляє з очка чувак і він даже єдиного пострілу не зробив, я ще раз нагадую про його реакцію, в цьому моменті даже бот би вистрілив дві-три пулі!
10:16 - кидає флеш на Б і після чого йде в нт, піджиму не було чути і кидає грену тупо під ноги, і таких у нього моментів дуже багато! самн головне що за всю карту він ні разу більше не кинув грену тільки флеш. Прекрасно
12:47 - все тоже саме робить но без грени. Він знає коли і як кидати (ренген)
13:07 - його вже тімейти вийшли на Б, но ні він прижимається до стенки, і видно що на долі секунди він зупинився і чекає коли вийде кетешнік із-за ящика, любий ігрок давно би спокійно зайшов а не зупинявсяв щепках!
14:54 - вгадує піджим і зразу до стінки, хоча минулого ранду спокійно біг на зз. ну і знову чудо вистріл збоку а пуля в голову!
20:37 - біжить просто на свічі , як тільки кетешнік має виходити із-за угла він зразу до стінки прижимається і зупиняється, і так у нього завжди, якщо нікого немає він просто бігає і на ножик перекеключається, но якщо є хтось рядом то він любим методом його вичислить, гранатою або моліком!
39:37 - коли почав прострілювати ящик в одну точку то все норм, но як тільки кт починає рухатись він із-за ящики його вже сопровождає не бачучи його
40:13 - момент дуже показовий як хтось є десь за ящиком він починає чекати кожен угол, но як нікого немає просто бігає на свіче, зразу видно як міняється його повадка
48:26 - момент коли з одної пулі в голову чисто видно як спрацювала коректіровка в 1\4 видно як дугою пішов приціл на голову, но коли друго тоже в голову видео три мікро підводки.
52:26 - момент коли нікого немає, хоча це тільки початок раунду і в тешке вічно хтось сидить тим паче що гра 15-15, но в наступних раундах він завжи буде чекать гренами або моліком щоб типу було без паліва
59:00 - начебто нічого такого но ми то знаємо що в нт є і один в вт, і він питається прострілити нт, хоча до цього він за цілу карту ні разу там не прострілював, він завжди себе поводить так коли є квадратики.
63:10 - і знову він вгадує що з щепок виходять, но до цього там не кидав грену. І після цього він заходить на Б через очко практично на початку раунду (карл через очко) а все тому що засвітився квадрат. Хто блять буде лізти через очко на Б коли раунду 15-20 сек.
https://fex.net/uk/s/nf85oxc - моя демо с даста
Даже кто посмотрет пару моментов и оставит коммент - тому кегу пива под елкой на НГ

Адміністратор ©
Вподобайок: 1
2:40 - начало раунда
3:17 - чел подгорает молик, шум, стрельба в район модели, залетает рандом 1.6
3:32 - выдуманая хуйня, без инфы сижу на пикселе, рассказ про авп и калаш
5:30 - чел выбегает я не готов к нему веду по голове = попадаю прострелом
7:28 - чел выбегает первыми таймингами - смок видно, второй выбегает после хае - так же видно
9:22 - не вижу массы под Б, решаю идти не на зигу а в мид, тип белый убегает в флешке, ЭТО НАЧАЛО РАУНДА = ДЕФОЛТ
9:55 - ????
10:16 - кидаю дефолт флеш б, слышу стрельбу с калаша, кидаю хе, ЧИЧА ДОЛБОЕБ)))
12:47 - слышно нт, перед этим дал флеш дефолт б
13:07 - я выхожу в мид когда мои типы только выходят с тешки на б, потом они стреляются с типом в сайте, я в этом время на флешках, не зная инфы жду мб других крыс, т.к на серве не топ игроки....
14:57 - я бегу фаст мид вижу квадере и другого типа до флешки - перестрелка....
20:37 тип убивает на дл, я понимаю это, перед этим я много делаю свичей, и тогда уже жду его репика, т.к последний кт был не бот, и репик святое дело....
39:37 - НАДО ПЕРЕСМОТРЕТЬ ДЕМО НА 1/2 и тогда ты поймешь хоть что - то. Я КИДАЮ ХАЕ В МИД, ПРОСТРЕЛИВАЮ ЯЩИК В ЭТОМ МОМЕНТ ЕЩЕ КТ ПИКАЕТ МИД
40:13 - выхожу на пустой плент б - чекаю дефолт, хоть там есть звук из темки
48:26 - советую посмотреть момент, не вижу никакой подводки....
52:26 - не понимаю зачем писать что - то.... там просто не фаста и я решаю идти в темку….
59:00 - слышу стрельбу в темке, почему не пробовать прострелить? Кто много следит за моей игрой, или даже кого я простреливал в темке, на пример козачка, вкурсе, что я могу прострелить с Б на винт +- ящик....
63:10 - я откинул дефолт в банку, бегу на б, т.к на радаре там 2 чела, 1 убивают в районе темки, я не бегу +w туда, потому что есть звук с мида и темки….Лезу я в очко потому что есть звук с икса,
вот мой обзор этих моментов
очень лень качать паленый бандикам, что бы чота снимать

Користувач
Рейтинг: 12
По перше якщо люди купляють спонсорку, значить Микола продається. Хм чудова в тебе думка. Я тільки із-за цього влупив тобі бана. Так і моя думка і всі моменти, що софтер. І тим більше я не розумію що ти там написав.
А ось со**ти будеш ти!!!

Адміністратор ©
414A писал:
По перше якщо люди купляють спонсорку, значить Микола продається. Хм чудова в тебе думка. Я тільки із-за цього влупив тобі бана. Так і моя думка і всі моменти, що софтер. І тим більше я не розумію що ти там написав.
А ось со**ти будеш ти!!!
ты из часовой демо написал дефолт моменты, половина из них воздух

Користувач
Рейтинг: 15
привет) та не продался будун - и он байден, а не бодун(шучу))), описано все красиво и это то,что ты хочешь видеть,а не то, что есть н асамом деле. всему виной оычная зависть.... чича, ебаный хуй, прийми, что ты не самый лучший и ругай себя. Августу всех благ и , пидрилио, играй за меня!!!!!!!!

Користувач
Рейтинг: 15
если девочки читают эту тему(Елена,Булочка, teo) - оставляте фотки на свои сисечки!

Користувач
Рейтинг: 1
Вподобайок: 0
Вандал крепенько ебанутый)) одобряем такое

♥ Міледі ♥
VANDAL писал:
если девочки читают эту тему(Елена,Булочка, teo) - оставляте фотки на свои сисечки!
хахахахах

Користувач
Де можна взяти такий софт як в Августа?
Привілеї "V.I.P" дівчатам безкоштовно!
Дата: Позавчера в 19:53
Автор: _Mi_Le_Di
Дата: 28 июня 2025 г, 16:49
Автор: exe_cv
Дата: 26 июня 2025 г, 10:06
Автор: wwwee